2013 jälle Egiptus

EgiptusEgiptus on selgelt meie pere kõige popim kiire puhkamise koht. Nii ka 2013 lõpus – Merlel tekkis jälle soov korra päikest võtta ja nii saigi orgunnitud nädalane puhkus päikese käes.
Huvitaval kombel pole Aulis mitte kordagi Egiptusse sattunud – sügisesed ajad on väga töised ja sel korral ei olnud tervis ka kõige parem.

Seega siis – vaatamata keerulisele poliitilisele olukorrale käis meie pere jälle Egiptuses. Kuna Aulis ei läinud, siis oli Aare turvameheks kaasas. Ja kuna Mehisel on seltsi vaja, siis sai ka Sella kaasa veetud (esimene lennukiga lend – ja meeldis väga).

Sel korral oli reis lühem, kui tavaliselt – ainult nädalane. Aga vajaliku koguse päikest said kõik ilusti kätte ja mõnus oli ka. Meie lemmikuks on Egiptuses vaieldamatult Sharm El Sheikh ja seal see nädal mööda veedetigi. Korra said kõik (Aare eraldi üksi ja siis kõik koos) ka kõrbes käia, aga muidu oli ikka rand ja “supp” (basseini nimetus neil seal koha peal).

Merle sõnul oli see karm poliitiline olukord (komandanditunnid, kurjad kohalikud pealinnas jms) isegi hea – oli vähem neid kauplejaid.

Pildis on kogu see reis meie jäädvustatud siin.